Η Goldprint AEBE ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο της ετικετοποιίας το 1995 στον Πειραιά με εξειδίκευση στη μέθοδο της θερμοτυπίας.

Ιστορία

Η Goldprint AEBE ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στο χώρο της ετικετοποιίας το 1995 στον Πειραιά με εξειδίκευση στη μέθοδο της θερμοτυπίας.

Δουλεύοντας με συνέπεια και επαγγελματισμό και στηριζόμενοι στην εμπιστοσύνη και στήριξη των συνεργατών μας, καταφέραμε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα να υλοποιήσουμε ένα καλά σχεδιασμένο πρόγραμμα ανάπτυξης, με έμφαση στην άρτια τεχνολογική υποδομή και το ειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού οι εγκαταστάσεις της Goldprint μεταφέρθηκαν το 2001 στον Ασπρόπυργο. Στο τμήμα pre-press, τα ειδικά καταρτισμένο προσωπικό της εταιρείας, κάνοντας χρήση των πιο εξειδικευμένων γραφιστικών προγραμμάτων και της υπερσύγχρονης τεχνολογίας CTP αποτύπωσης τσίγκων, εξασφαλίζει την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους πελάτες συνεργάτες μας.

Σήμερα οι δραστηριότητες της Goldprint στεγάζονται σε ένα χώρο 1.500m2, υψηλών προδιαγραφών, με πληθώρα σύγχρoνων μηχανημάτων θερμοτυπίας, κυλινδρικές μηχανές LETTER PRESS, OFFSET και ψηφιακής εκτύπωσης, μηχανήματα παραγωγής Shrink Sleves και καψυλίων (caps) και μηχανές ποιοτικού έλεγχου.

Προκειμένου να διατηρήσουμε το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που παρέχουμε, φροντίζουμε για το συνεχή εκσυγχρονισμό της τεχνικής υποδομής, με τα πιο σύγχρονα μηχανήματα της αγοράς, αλλά και τη διαρκή εκπαίδευση και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρείας, ώστε να επιτυγχάνουμε πάντα άριστο αποτέλεσμα στην παράγωγη κάθε είδους ετικετών.

Στόχος μας ήταν και παραμένει το τρίπτυχο “ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ – ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ – ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ”, πάντα σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές. Τον στόχο αυτό τον υπηρετούμε παραμένοντας πιστοί και συνεπείς στις αρχές μας όλα αυτά τα χρόνια.

Η εμπιστοσύνη σας είναι η δική μας δύναμη.

Πιστοποιήσεις

Οι προδιαγραφές και η διαδικασία παραγωγής είχε και έχει αυστηρά κριτήρια.

Πρωτοπόροι στον κλάδο,αποκτήσαμε το ISO:9001 από το 1999, σε διάστημα μικρότερο των 2 μηνών.

Ένα σημαντικό ποσοστό στον κύκλο εργασιών της Goldprint, είναι τα τρόφιμα για τον λόγο αυτό η εταιρεία πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το πρότυπο ISO 15593:2008 που αφορά την Διαχείρηση της υγιεινής στην παραγωγή υλικών συσκευασίας για τρόφιμα.

ISO 9001:2015 – Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας

Πιστοποίηση από τον Οργανισμό Bureau Veritas Certification σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας EN ISO 9001:2015. Σχετικά με Εκτυπώσεις, Ετικέτες, Κορδέλες Υφασμάτινες και Διακοσμητικές Ταινίες με Εκτύπωση.

Τo ISO 9001 περιγράφει ένα μοντέλο διοίκησης που εφαρμοζόμενο διασφαλίζει την προσδοκώμενη ποιότητα στα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρει η Gold Print, με στόχο πάντα την ικανοποίηση του πελάτη.

ISO 15593:2008 – Συσκευασία διαχείριση της υγιεινής στην παραγωγή των συσκευασιών τροφίμων

Σχήμα Πιστοποίησης για συσκευασία διαχείριση της υγιεινής στην παραγωγή των συσκευασιών τροφίμων από τον Οργανισμό Bureau Veritas Certification σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας EN ISO 15593:2008. Σχετικά με Εκτυπώσεις, Ετικέτες, Κορδέλες Υφασμάτινες και Διακοσμητικές Ταινίες με Εκτύπωση.

FSC Συμβούλιο Διαχείρισης των Δασών

Πιστοποίηση από τον Οργανισμό TUV AUSTRIA σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο Ποιότητας FSC CHAIN OF CUSTODY και με τους κανόνες εφαρμογής κατά τα πρότυπα FSC-MIX and FSC recycled paper and production of FSC MIX and FSC recycled adhesive labels under transfer system.

SMETA 2 Pillar - Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Η ανταλλαγή δεδομένων ηθικής δεοντολογίας των προμηθευτών (Sedex) είναι ένας µη κερδοσκοπικός, οργανισμός µε µέλη επιχειρήσεις, που δεσμεύονται για τη συνεχή βελτίωση των επιδόσεών τους στην ηθική δεοντολογία μέσα στο πλαίσιο των αλυσίδων εφοδιασμού τους. Οι στόχοι του Sedex είναι να περιοριστεί η επιβάρυνση για τον έλεγχο των προμηθευτών µε την ανταλλαγή εκθέσεων και να επιφέρουν βελτιώσεις στους κανόνες εργασίας της εφοδιαστικής αλυσίδας.

Το SMETA (Sedex Members Ethical Trading Audit – Επιθεώρηση ηθικής δεοντολογίας µελών SEDEX) παρέχει ένα καλύτερο πλαίσιο αναφοράς για τον πρακτικό κοινωνικό έλεγχο και την υποβολή εκθέσεων.

Εξοπλισμός

Η εταιρεία Goldprint ΑΕΒΕ, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προιόντων που παράγει , την άμεση επικοινωνία και την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της,έχει εξοπλισμό μιας καθετοποιημένης μονάδας δημιουργώντας με σύγχρονα μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας.

Ο στόλος του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι αυτοματοποιημένος και ελεγχόμενος με ηλεκτρονικά συστήματα.

Η νέα γραμμή παραγωγής ψηφιακής εκτύπωσης καθώς και Offset Combination που χρησιμοποιούμε για την παραγωγή των ετικετών, μας συγκαταλέγει στις πιο ευέλικτες και ποιοτικές εταιρείες του κλάδου της ετικετοποιίας, με δυνατότητα εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας ακόμα και με RASTER 1%, που σε άλλες τεχνολογίες είναι πολύ δύσκολο.

Μπορούμε συγχρόνως να εκτυπώσουμε 4χρωμία, PANTONE, θερμοτυπία, FLEXO, SPOT UV ακόμα και σε ετικέτες Α’ & Β’ όψης ταυτοχρόνως.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα ανταγωνιστικές τιμές, υψηλή και κυρίως σταθερή ποιότητα προιόντων.

Δεν είναι τυχαίο ότι η Goldprint, είναι μια από τις πιο ποιοτικές εταιρείες στον κλάδο της ετικετοποιίας.

Εγκαταστάσεις

Οι εγκαταστάσεις της Goldprint ΑΕΒΕ ,βρίσκονται στον Ασπρόπυργο σε κτίριο 1.500m2.

Όλος ο χώρος της παραγωγής, καθώς και των γραφείων κλιματίζεται πετυχαίνοντας σταθερές θερμοκρασίες όλο τον χρόνο.

Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζουμε ανθρώπινες συνθήκες εργασίας, τέλειες συνθήκες αποθήκευσης των Α’Υλών και την σταθερότητα της ποιότητας.

Πρoσωπικό

Η Goldprint θεωρεί πως μια πετυχημένη πορεία δεν απεικονίζεται μόνον σε αριθμούς και χρηματοοικονομικούς δείκτες, αλλά κυρίως στην ειλικρίνεια και τον σεβασμό προς τους εργαζομένους, τους πελάτες και κατά συνέπεια προς το κοινωνικό σύνολο.

Η πολιτική Ανθρωπίνου Δυναμικού της Goldprint αναγνωρίζει ότι οι υπάλληλοί της είναι το πιο σημαντικό κεφάλαιο της εταιρίας.

Η Goldprint μέσα από έναν Κώδικα Δεοντολογίας αποσκοπεί στην δίκαιη και ίση μεταχείριση όλων των εργαζομένων της, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου, θρησκείας γλώσσας κλπ.

Κάθε εργαζόμενος στην Goldprint δικαιούται το σεβασμό και την ειλικρίνεια τόσο από τους συναδέλφους του όσο και από τους συνεργάτες της εταιρίας και έχει ίσες ευκαιρίες εκπαίδευσης και εξέλιξης.

Το ανθρώπινο δυναμικό της Goldprint, έχει μακροχρόνια εμπειρία στην παραγώγη της ετικέτας προικισμένο με την τεχνογνωσία του σήμερα και με ανοιχτούς ορίζοντες για το αύριο.

Η Εταιρία

Οργάνωση και Αποθήκευση

Το πρώτο μέλημα της εταιρείας Goldprint, ως παραγωγική μονάδα ήταν και παραμένει η οργάνωση.

Επενδύσαμε στην οργάνωση τόσο σε ηλεκτρονικά μέσα, όσο και σε εξειδικευμένα συστήματα αποθήκευσης.

Ασφάλεια

Προτεραιότητα στην ασφάλεια του προσωπικού της δίνει η εταιρεία Goldprint, τηρώντας αυστηρά όλους τους κανόνες ασφαλείας του μηχανολογικού εξοπλισμού και της πυρασφάλειας και γι’αυτό είμαστε υπερήφανοι που έχουμε 5163 ημέρες χωρίς κανένα εργασιακό ατύχημα.

1000
ημέρες χωρίς κανένα εργασιακό ατύχημα.

Περιβάλλον

Διατηρούμε ετήσια συμβόλαια με εταιρείες διαχείρισης απορριμάτων και ανακύκλωσης. Προμηθευτές των Α’ Υλών μας είναι από τις πιο καταξιωμένες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, με υψηλές προδιαγραφές.

Όλοι μαζί για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Αποστολή & το Όραμά μας

Η Αποστολή μας ήταν, είναι και θα είναι, να προσφέρουμε υψηλές και ποιοτικές υπηρεσίες στους συνεργάτες - πελάτες μας.

Οι προδιαγραφές των Α’ Υλών μας είναι οι καλύτερες δυνατές λύσεις, έτσι ώστε η ετικέτα να γίνει ένα με το προϊόν.

Η ομάδα της Goldprint, πιστεύει ότι η ετικέτα είναι η βιτρίνα του προϊόντος.

ΑΣ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ,
ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ.

Όραμα μας να επενδύσουμε στο μέλλον.

Όραμα μας να επενδύσουμε στο μέλλον, να παρέχουμε υψηλές υπηρεσίες, πάντα με σεβασμό στον άνθρωπο και στην προστασία του πλανήτη για ένα καλύτερο αύριο για τις επόμενες γενιές.